skip to Main Content
Projektleder og fundrasier Vibeke Zimling 26 83 84 34 kontakt@vibekezimling.dk

Events/koncerter/festivaler/turnéer - jeg kan hjælpe dig med at udarbejde en vision og strategi for dit kulturelle projekt

Typisk arbejder jeg med projekter, der giver et kreativt twist på den klassiske musikgenre – såsom Home Opera, kulturevents og festivaler – men jeg beskæftiger mig også med at arrangere turnéer i ind- og udland for ensembler og orkestre.

Hvordan sikrer du den bedste oplevelse for dine gæster?

Som kunstner kan det ofte være besværligt at skulle forholde sig til en masse praktiske ting omkring en koncert, festival eller turné.

Man har fokus på at yde det optimale rent kunstnerisk og mangler nogle ekstra kræfter til at planlægge og håndtere de mange praktiske og markedføringsmæssige ting, der skal til for at gennemføre projektet med succes.

Detaljeret planlægning og professionel afvikling

Kort sagt er det mig, der søger for det hele kører på skinner, så du kan koncentere dig fuldt ud om det kunsteriske.

Jeg har et stort netværk af samarbejdspartnere så som afviklere, sceneteknikere og catering/vinleverandører. Sammen afdækker vi behovet for mandskab og sammensætter et team alt efter opgavens størrelse og karakter.

Få en uforpligtende snak om dit projekt

Vi starter med at afklare: 

  • Hvilken type arrangement drejer det sig om og hvornår skal det afvikles?
  • Hvad er dit behov? (fundraising, projektledelse, kreativ sparring, afvikling?)
  • Er jeg det rigtige match for dit projekt?

Vælger vi at starte et samarbejde, tager vi herefter et møde, hvor vi drøfter den videre proces samt ansvarsområder og arbejdsopgaver. Så er der helt rene linjer og du kan trygt overlade projektet i mine hænder.

Jeg glæder mig til at høre om dit projekt!

kontakt mig her
Back To Top